Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
Om Upfield

Vi er Uppfield Professional

Vi er den globale lederen innen plantebaserte matvarer, med en lang historie og en portefølje av sterke merkevarer. Siden 1871 har vårt formål vært å skape sunne alternativer til smør, fløte og fettstoffer med profesjonell kvalitet til kokker og bakere. I dag er vi mer enn noen gang nødt til å møte den kollektive utfordringen med å bygge en bærekraftig fremtid, noe som gjør det viktigere enn noensinne å hente naturlige, plantebaserte produkter inn på de profesjonelle kjøkkene og bakeriene. Det er derfor vi forplikter oss til å servere deg innovative, plantebaserte produkter av høy kvalitet, noe som er både sunt og bedre for deg og planeten.

Hvorfor plantebasert?

Vi på Upfield tror vi på kraften til plantebaserte måltider siden de er ofte rike på fiber, vitaminer og mineraler, som hjelper å senke blodtrykket og det dårlige kolestrolet (LDL), redusere risikoen for diabetes og bidrar til å holde en sunn vekt. Med vår omfattende kunnskap er vi ledende i denne nye æra med fokus på mer naturlige ingredienser og prosesser som leverer sunnere produkter med god smak og kvalitet.